Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Сумські патрульні затримали квартирного злодія

У патрульній поліції повідомили подробиці квартирної крадіжки на вулиці Новомістенській. Прибувши за вказаною адресою, заявниця розповіла, що не зачинила двері до свого помешкання. А вже за кілька хвилин в одній із кімнат вона побачила невідомого їй чоловіка, який намагався винести її речі: ноутбук та портативну колонку. Чоловік, злякавшись та кинувши речі, побіг навтьоки. Жінка відразу ж викликала патрульних та надала прикмети ймовірного зловмисника.

Вартові порядку ретельно патрулювали прилеглу територію, адже розуміли, що далеко чоловік піти не міг. Інтуїція ТОРівців не підвела. Адже за 30 хвилин після отримання орієнтування на вулиці Луговій, вони побачили чоловіка, схожого за описом. Той кинувся тікати, але одразу ж був затриманий охоронцями порядку. При собі він мав ноутбук та планшет. У поясненнях про походження цих речей чоловік плутався.

Під час подальшої перевірки поліцейські встановили справжнього власника техніки — 23-річного іноземця. Студент забув замкнути двері свого житла, чим і скористався чоловік.

На місце події вартові порядку викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) ККУ. Зараз громадянин затриманий.

4 листопада
3 листопада