16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

«Сумські прокурори завжди відзначалися бездоганним майстерством», – Геннадій Дем’яненко

«Сьогодні, 1 грудня 2021 року, виповнюється 30-та річниця створення органів прокуратури незалежної України», – йдеться на офіційному сайті юридичної компанії LS GROUP.

Заслужений юрист України, глава LS GROUP Геннадій Дем’яненко, – «За всіх часів прокурори відзначалися бездоганним майстерством. Без перебільшення, від їх праці залежить збереження суспільної стабільності, миру та спокою, законність та правопорядок. Зазначу з особистого досвіду, надзвичайно нелегкої праці та вкрай непростих рішень. Щиро бажаю експрокурорам, чинним та майбутнім працівникам нашої прокуратури життєвих успіхів та професійних здобутків, міцного здоров’я, щастя та сімейного добробуту!».

Вітаємо ветеранів та чинний склад цієї державницької інституції з професійним святом – Днем працівників прокуратури України! Головні засади будівництва нашої держави – верховенство права та дотримання прав і свобод людини. В цій справі прокуратура повинна поєднати силу державної влади зі справедливістю.

Нагадаємо, що професійне свято працівників прокуратури України було встановлене 2 листопада 2000 року Указом тодішнього Президента Леоніда Кучми. Дата святкування була вибрана не випадково – саме цього дня, у 1991 році, Верховна Рада ухвалила закон України «Про прокуратуру», а також низку інших нормативних актів. Відтоді щороку у перший день зими в Україні прийнято вітати зі святом усіх працівників прокуратури.

4 листопада
3 листопада