Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Сумські родини, які виховують особливих дітей, отримали допомогу від нардепа Тетяни Скрипки та депутата Єфрема Лазарева

Представники партії «Слуга народу» – народний депутат Тетяна Скрипка та депутат Сумської міської ради Єфрем Лазарев –  постійно підтримують громадську організацію «Під матусиним крилом», яка опікується дітьми з особливими фізичними потребами.  Народні обранці говорять, що допомога таким діткам потрібна завжди, а під час війни, коли можливості їхніх батьків обмежені, вона набуває ще більшого значення. Тож днями передали родинам, в яких виховуються маленькі сумчани з інвалідністю, продуктові набори. У «Під матусиним крилом» подякували депутатам за небайдужість і поділилися фотозвітом, на якому їхні підопічні отримали пакунки з найнеобхіднішим для харчування.

«ГО «Під матусиним крилом» висловлює свою вдячність нардепу ВР України Тетяні Скрипці  та депутату СМР Ефрему Лазареву  за підтримку наших сімей, в такий скрутний для країни час. Дякуємо, що вже неодноразово приходите нам на поміч. Хочемо побажати вам міцного здоров’я, натхнення до вашої плідної роботи та мирного неба над головою. Віримо в ЗСУ та чекаємо скорішої перемоги», – ідеться у повідомленні громадської організації на сторінці у Фейсбуці.

Для родин із особливими дітьми сьогодні  важливо відчувати турботу і знати, що вони не залишилися наодинці зі своїми проблемами – переконана Тетяна Скрипка.

«Вражають згуртованість, ентузіазм і самовіддача, які демонструє громадська організація «Під матусиним крилом» та її керівник Оксана Рибак. Так було і в мирний час, а нині їхні зусилля стали ще активнішими. Вони постійно шукають можливості, щоб допомогти своїм підопічним пережити складний для нашої країни період. Це заслуговує на повагу. Знаю, як непросто останні пів року нині родинам, у яких виховуються діти з особливими фізичними потребами. Більшість вимушена розраховувати лише на невеликі соціальні виплати, не може отримувати повноцінну медичну допомогу, до того ж, на хвилювання про здоров’я малечі накладаються тривоги через війну.  Наше завдання – не залишатися осторонь, приділяти належну увагу таким сім’ям, адже підтримка і захист їм потрібні тепер як ніколи », –  зазначила нардеп.

Депутат Сумської міської ради, заступник голови міської фракції «Слуга народу» Єфрем Лазарев розповів, що разом із Тетяною Скрипкою вони допомагають підопічним «Під матусиним крилом» вже не вперше і налаштовані продовжувати свою благодійну діяльність.

«У мене такий життєвий принцип: якщо є можливість допомагати – потрібно це робити. Не для політичних бонусів, не для піару, а в першу чергу для людей. Думаю, що нам всім варто повчитися мужності і незламності у родин із дітками, які мають особливі фізичні потреби. Приємно також бачити радісні очі дітей, коли вони отримують підтримку. Це означає, що ми не дарма живемо і працюємо», – коментує  Єфрем Лазарев.

4 листопада
3 листопада