Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Сумський «Авангард» зібрав рекордну кількість глядачів та чиновників

Вчора на стадіоні «Авангард» у м. Суми пройшов перший чвертьфінальний матч чемпіонату України з футболу серед аматорських команд 2020/2021 між ФК «Суми» та ФК «Вікторія» (Миколаївка Сумська область). Сумське дербі мало принциповий характер, оскільки «на карті» стоїть вихід до півфіналу цього престижного всеукраїнського турніру. Та й обидві команди претендують на професійну атестацію до Другої ліги ПФЛ України.
Матч закінчився перемогою сумчан із рахунком 2:1. Голи – Зрібняк, ‘64, Горбунов, ‘83 – Касьянов, ‘41.

За даними спортивного інформагентства SportArena, матч відвідало півтори тисячі вболівальників. Це рекорд для «Авангарду», на якому ще триває реконструкція.

Згідно світлин з матчу, на ньому «відмітилась» і безліч сумських чиновників та депутатів. Зокрема народний депутат України Ігор Васильєв, голови фракцій у міськраді Ігор Кальченко (Слуга народу) та Анатолій Сагач (Батьківщина). На час відпустки мера Олександра Лисенка його «заміщав» секретар Сумської міськради Олег Резнік, депутатський корпус міськради також був представлений Дмитром Лантушенком, Євремом Лазарєвим, Артемом Кобзарем, Максимом Зеленським та Сергієм Дмитренком. Відмітимо, що багато чиновників прийшли на футбольний матч з дружинами та дітьми.

Із футбольних функціонерів були помічені голови Асоціації футболу Сумщини Андрій Прохорович та федерації футболу м. Суми Альберт Молгамов, президенти «Сум» та «Вікторії» Геннадій Дем’яненко та Сергій Бондаренко.
Матч-відповідь між командами пройде на арені «Вікторія» в Миколаївці Сумського району 12.06.21, початок о 16:00.

4 листопада
3 листопада