Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Сумський боксер став володарем Кубка України

У Маріуполі пройшли вирішальні поєдинки Кубка України з боксу серед чоловіків — Меморіалу Макара Мазая 2020. За результатами змагань було розіграно комплект із 32 нагород серед кращих боксерів України, які протягом шести днів змагалися в спорткомплексі «Іллічівець».

https://boxing.kh.ua/novosti/uploads/posts/2018-10/galinichev-maksim.jpg

Варто зазначити, що цьогорічний Кубок України з боксу серед чоловіків став першим Всеукраїнським боксерським стартом після тривалої перерви, пов’язаної з пандемією коронавірусу. Кращим боксером змагань був визнаний представник Федерації боксу Херсонської області, переможець Кубка України 2020 року — Максим Галінічев.

Нагадаємо, що перший тренер боксера — заслужений тренер України Нікандр Русскіх (м. Шостка), який виховав багато чудових спортсменів, у тому числі виступаючого зараз на професійному рингу Івана Редкача. Максим двічі вигравав чемпіонат Європи з боксу серед молоді, але керівники сумського спорту не змогли створити для перспективного боксера нормальних умов, зате його радісно прийняли спочатку в Києві, а тепер — Херсоні.

Джерело: shans.com.ua

4 листопада
3 листопада