Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

“Таке враження, що тебе скручує усього”: Сумський депутат, у якого підтвердили коронавірус, розповів про свої симптоми

Як ми вже повідомляли, у депутата Сумської міської ради Володимира Чепіка підтвердили COVID-19. Сьогодні на своїй сторінці у Фейсбуці коронавірусний хворий поділився, які симптоми відчував протягом 12 днів.

«1-й день –З середини дня відчув першіння у горлі. З’явився невеликий кашель. Викликає більше дискомфорт, заважає спілкуватися. Відчуття, що захворіло горло немає. Тоді, я думав, що це від носіння масок.

2-й день — Зранку першіння не зникло. Ближче до обіду відчув загальну слабкість. Пішов з роботи додому. Температура піднялась до 38,2. Подзвонив сімейному лікарю. Здав тест ПЛР. Поміряв сатурацію у крові. Сатурація в нормі. Лікар призначив лікування.
УВАГА!
Зразу зауважу, що не буду розповідати про медикаменти, які приймаю, бо це прерогатива вашого сімейного лікаря. Саме лікар бачить усю клініку хвороби і призначає лікування. Самолікування шкодить здоров’ю.
3-й день – без симптомів
4-й день – пів дня без симптомів, ближче до вечора з’явилась слабкість, температура 37,2.
5-й день – зранку слабкість, температура 37 і вище. Заклало ніс. Незначна нежить. Ближче до вечора з’явився біль у м’язах та суставах. Температура перевищила позначку 38. Ближче до сну збив. З’явився невеликий кашель Не сухий.
6-й день – Температура зранку більше 37, але не 38. Загальна слабкість. Ввечері значні болі у попереку та хребті. Таке враження, що тебе скручує усього. Піднялась температура. З’явились больові відчуття у грудній клітині наче невралгія.
7-й день – Ранок температура більше 37, біль у грудях продовжується. Зробив КТ. Результатів тесту немає. КТ показало двосторонні вірусну пневмонію. Незначний відсоток ураження. Ввечері піднімається температура до 38,5.
8-й день – Симптоматика та ж. Зранку температура вище 37 до вечора 38,5. У вечері у дружини зникло відчуття запахів і піднялась температура до 37. Мого тесту немає, запахи відчуваю.
9-й день – Все повторюються тільки температура зранку вже 38. Кашель стає інтенсивнішим. Починає напрягати, бо не відкашлюється. У дружини та дітей незначна температура. Лікар повідомив результати тесту. Тепер офіційно хворий на COVID.
10-й та 11-й день — Без змін. Загальна слабкість. Температура зранку і ввечері. Середня за день 37,5. Додався розлад шлунку.
12-й день. Сьогодні проснувся без температури. Що дозволило створити цей пост. Ближче до 11 почала підніматися температура до 37,6. У дружини з’явилось відчуття запаху. Тест у дружини також позитивний. Продовжуємо боротьбу!».
Джерело: debaty.sumy.ua
4 листопада
3 листопада