Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Театр імені Щепкіна готовий до відкриття

Сумський обласний академічний театр драми та музичної комедії імені М.С. Щепкіна готовий невідкладно відновити роботу з глядачем. Принаймні в театрі забезпечені всі протиепідемічні заходи, на чому наголосила начальник обласного управління культури  Олена Мельник під час комісійної перевірки закладу 10 червня.

Зокрема розроблені правила перебування глядачів у приміщенні театру, придбано індивідуальні засоби захисту для працівників, одноразові рукавички, безконтактні термометри для здійснення температурного скринінгу, необхідні дезінфікуючі засоби, проведено маркування підлоги, для уникнення скупчення глядачів перед входом та в приміщенні театру з метою дотримання умов дистанції між глядачами не менше 1,5 метра.

Митці готові явити глядачу не лише вистави та концертні програми, що стали вже улюбленими, а й підготували під час карантину, використовуючи онлайн та віддалений режим, нові твори: «Гедда Габлер» (режисер Лінас Зайкаускас), «Вісім люблячих жінок» (режисер – заслужена артистка України Олена Зарицька), «Що трапилось у зоопарку» (режисер Роман Козак), «Панночка та хуліган» (балетмейстер Віктор Байстрюченко), концертна програма лауреата Гран-прі Всеукраїнського конкурсу оркестру театру (диригент – заслужений працівник культури України Віталій Тамілін).

Щепкінці радо чекають на свого глядача за умов прийняття рішення Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

4 листопада
3 листопада