25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Тетяна Мироненко з робочою поїздкою відвідала Білопільщину

Згідно з розподілом обов’язків, Білопільський район «дістався» під опіку заступниці голови Сумської ОДА Тетяні Мироненко.  25 серпня вона ознайомилася з діяльністю Білопільської райдержадміністрації, з найважливішими питаннями, які зараз вирішують органи державної влади, зустрілась із колективом райдержадміністрації.

— Я бачу, що в Білопільській РДА працює фаховий колектив держслужбовців, які мають і досвід і, незважаючи на велике скорочення, виконують усі делеговані державою повноваження. Особливу увагу, звичайно, ми приділяємо діяльності медзакладів у період пандемії, дотриманню вимог карантину, захисту медправників.

Поки що Білопільщина справляється з поставленими вимогами і всі разом тримаємо ситуацію під контролем.

Також Тетяна Євгенівна звернула увагу на великий туристично-краєзнавчий потенціал Білопільщини, передає bilopillia.city.

В цілому, підбиваючи підсумки поїздки, Тетяна Мироненко зазначила, що це її перший, але не останній візит на Білопільщину, і район має великий потенціал, який треба всім разом розвивати, не забуваючи при цьому виконувати інші поточні справи, які делегує місцевим адміністраціям державна влада.

4 листопада
3 листопада