Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Тетяна Скрипка: «Намагаюся зробити все для того, аби місто Суми оновилося»

Народний депутат України Тетяна Скрипка стала героїнею програми «Персоналіті» на телеканалі АTV. Відгуками про роботу у Верховній Раді та ініціативи сумської колеги поділилися парламентарі, також вона відповіла на низку цікавих питань про професійну діяльність та особисте життя.

З дитинства Тетяна Рябуха мріяла стати вчителькою, і мрію цю успішно здійснила, 5 років пропрацювала у школі педагогом, а вже у 34 роки настали кардинальні зміни – її обрали народним депутатом від партії «Слуга народу». Наголошує, що є людиною Президента України Володимира Зеленського і підтримує в парламенті всі ініціативи глави держави та пропрезидентської політичної сили.

“Це справжнє нове обличчя в українській політиці”, – так про Тетяну Скрипку відгукується голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко.

Переймаючи найкращі європейські ідеї, для пропагування такої форми роботи з дітьми, як наставництво, вона започаткувала жіноче об’єднання «Мереживо». Говорить, треба дбати не тільки про те, щоб діти мали матеріальні речі, а щоб вони були у безпеці.

У Верховній Раді Тетяна Скрипка очолює підкомітет «Сім’я та дитинство» та робить важливий внесок у покращення соціального законодавства і, за словами колег, має таке необхідне для європейського парламентаря вміння, як прагнення постійно вчитися.

«Суми – це моє рідне місто, я його дуже сильно люблю. Я всіляко намагаюся сприяти тому, аби воно оновлювалося», – зазначає Тетяна Скрипка.

Щодо конкретних прикладів допомоги нардепа обласному центру, перш за все варто назвати ремонт вулиці Харківської, на що пішло 120 мільйонів гривень із державного бюджету. Це і частковий ремонт онкодиспансера, ремонт дитячих садочків, зокрема харчоблоків. Також команда Тетяни Скрипки працює над створення безпечного простору в закладах освіти – встановлення протипожежної сигналізації. Крім того, триває капітальний ремонт занедбаного басейну в дитсадочку в Миколаївці.

Оптимальне рішення Тетяна Скрипка прагне віднайти для садиби Харитоненка, аби зберегти пам’ятник архітектури для майбутніх поколінь.

Разом із народним депутатом Михайлом Ананченком працює над тим, аби улюблене місце відпочинку сумчан – парк імені Кожедуба – набув нового вигляду.

Ще одним своїм завданням Тетяна Скрипка вважає порятунок символу міста Суми – Альтанки.

«Якщо ми зараз не проведемо роботи з укріплення фундаменту, потім її можна вже не врятувати», – акцентує парламентарка.

Двері громадської приймальні Тетяни Скрипки завжди відкриті для сумчан,  там завжди реагують на кожне звернення, роботі в окрузі вона приділяє особливу увагу.

4 листопада
3 листопада