Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Тітушки із ГО “СТОП КОРУПЦІЇ” призначили розбірки побитому ними чоловіку на річці у хащах

Екс-голова Слобідської сільської ради Іван Рябоконь повідомив шокуючу новину про буринських активістів із ГО «Стоп корупції». Виявляється, сьогодні, 27 січня,  вони намагалися вплинути на Сергія Ніколенка, якого напередодні побили вночі у місцевому супермаркеті, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Так, Віталій Бакін і Руслан Михайлик призначили потерпілому зустріч о 8-й ранку практично у хащах – біля річки Чаша по вулиці Дзержинського.

За словами Івана Рябоконя, дізнавшись про наміри хуліганів, він із фахівцем у галузі права вирушили на допомогу Сергію Ніколенку до місця, де тітушки хотіли влаштували «розбірки», та не дали чинити тиск на постраждалого від їхніх рук. Крім того, було викликано представників Буринської поліції, які приїхали на виклик своєчасно та зафіксували подію.

Нагадаємо, у ніч з 25 на 26 січня у супермаркеті АТБ в Бурині активісти з ГО «Стоп корупції» влаштували бійку, після якої зухвало ображали працівників поліції, котрі прибули на місце події.   «Тобі піз..а, ми тебе з’їмо на х..й, проковтнемо, як маленьку кісточку», «Ти боїшся? В памперсі ходиш?», «Ти сопля!» – такі принизливі слова сказав «стопкорупціонер» Ярослав Йолкін, знущаючись над правоохоронцем.

4 листопада
3 листопада