Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Тонни асфальту і 10 років гарантії: у Білопіллі ремонтують дороги

Майже 4 тисячі кілометрів державних доріг і 2 тисячі кілометрів місцевих – саме стільки по всій Україні минулого року відремонтували автошляхів у рамках програми «Велике будівництво». Нову якість дорожнього покриття відчують і мешканці Білопілля. Хід ремонтних робіт інспектує народний депутат України Ігор Васильєв.

«Програма президента «Велике будівництво» знову в Білопіллі. На першому етапі в рамках програми у місті відремонтували дорогу на вулиці Гагаріна – на це було виділено понад 50 млн грн.  Триває ремонт проїжджої частини на вулиці Соборній: наразі укладають вирівнюючий шар завтовшки 8 см. А після укладання верхнього шару товщина становитиме близько 15 см. Шляховики дають 10 років гарантії, тож, сподіваюся, для білопільчан це справді гарна новина. Ремонтуватимемо дорогу аж до Рижівки – на ці роботи виділені кошти в сумі 100 млн грн», – розповідає нардеп.

Білопільчани таким змінам не натішаться. Говорять –  раніше пересуватися центральними вулицями було справжнім випробуванням.

Вулиці Гагаріна й Соборна – не єдині в Білопіллі, що змінили свій вигляд на сучасний. Відремонтовані також і вулиці Чехова та Старосілля.

Позитивні зміни триватимуть і надалі, запевняє Ігор Васильєв.

«Буду робити все можливе для того, щоб сприяти виділенню коштів з державного бюджету на ці «дорожні» справи», – написав він на своїй сторінці у Facebook.

4 листопада
3 листопада