Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Три аварії з мотоциклістами сталося в області

Три ДТП із мототранспортом, з яких дві з травмованими, сталися вчора на території обслуговування патрульної поліції.

Зранку, близько 9-ї години, патрульні отримали повідомлення про ДТП з травмованими на вулиці Чернігівській. За попередніми даними, 61-річний водій автомобіля ГАЗ-3110, під час розвороту не надав переваги в русі та допустив зіткнення з мотоциклом Spark. У результаті автопригоди 54-річний керманич двоколісного транспортного засобу отримав тілесні ушкодження.

Патрулюючи автодорогу національного значення Н 12 “Суми — Полтава”, інспектори отримали повідомлення про автопригоду з травмованими, що сталася в місті Тростянець. Прибувши на місце, патрульні попередньо встановили, що 24-річний водій, керуючи автомобілем Mazda 6, під час зміни напрямку руху не витримав безпечного бокового інтервалу та допустив зіткнення з мотоциклом Senke SK. Унаслідок ДТП 23-річний водій мотоциклу отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому гомілковостопного суглоба правої нижньої кінцівки.

А вже надвечір патрульні отримали ще одне повідомлення про ДТП із мототранспортом в обласному центрі, що сталася на вулиці Степана Бандери. На щастя, автопригода між водіями автомобіля Volkswagen Caddy та мотоцикла Spark обійшлася без травмованих. Керманичі дійшли обопільної згоди та склали Європротокол.

sumy.today

4 листопада
3 листопада