Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Ігор Васильєв: Ремонт дороги Суми-Миропілля-Осоївка плануємо завершити вже цього року

15 км автодороги Т-19-01 Суми — Миропілля — Осоївка — /Р-45/ (від села Глибне до Осоївки) відновлюється в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Загальна протяжність автомобільної дороги Т-19-01 складає 58,1 км, вона сполучає Суми з селами Миропільської та Краснопільської територіальних громад.

Підготовчі роботи на цій ділянці автошляху розпочалися у 2021 році, і, за словами підрядника – ТОВ «Роад Констракшн», завершити планують вже у поточному році.

Наразі вже посилена основа дорожнього одягу, влаштовані нижній та верхній шари покриття. Наступний етап облаштування – встановлення нових дорожніх знаків та бар’єрного огородження, нанесення дорожньої розмітки.

Реалізація цього проєкту відбувається за сприяння народного депутата України Ігоря Васильєва.

«Дороги – це дуже важливо. Дороги – це перш за все можливості. Вони «зшивають» і Сумщину, і всю країну, роблять людей більш мобільними, дозволяють вчасно отримувати  якісні товари та послуги навіть у найвіддаленіших селах. Адже не секрет: там, де погані дороги, перевізники відмовляються обслуговувати маршрути, підприємці не хочуть підвозити товари, а це все – проблеми для людей, яким ніяк дістатися ні до лікарні, ні до аптеки, ні вирішити будь-які інші нагальні справи.

Ми це все чудово розуміємо, тож у своїй депутатській діяльності я намагаюся по максимуму приділяти увагу саме «дорожнім» проблемам. Поступово ми змінюємо і округ, і країну, і у поточному році цю роботу обов’язково продовжимо», – запевняє парламентар.

4 листопада
3 листопада