19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Тростянець може стати новим епіцентром спалаху коронавірусу на Сумщині?

У хворого, який помер від коронавірусу в Тростянці, встановили 10 контактних осіб  Про це у Фейсбуці повідомив Тростянецький міський голова Юрій Бова.

За словами посадовця, у 61-річного померлого встановлено 10 контактних осіб – 5 близьких родичів і 5 медпрацівників, які оглядали хворого.

“Хоча медичні працівники були в захисному одязі, на всякий випадок усі вони тимчасово відсторонені від роботи, у них зроблено забір зразків біоматеріалів для ПЛР-аналізу. Аналогічна ситуація і з рідними покійного, в них взяті всі потрібні аналізи і їх на певний час відсторонено від роботи.

На вулиці Мічуріна, де жив померлий, та на сусідніх вулицях, буде в найкоротший термін проведена дезінфекція всіх місць загального користування: колодязів і території біля них, зупинки громадського транспорту.

Також дано доручення комунальним аідприємствам міста посилити в громаді дезінфекційну обробку громадського транспорту, автобусних зупинок, дитячих майданчиків, місць відпочинку, підїздів багатоповерхівок тощо!”, — повідомив Юрій Бова.

4 листопада
3 листопада