Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Тростянецький чиновник, якого називали ворогом преси, хоче потрапити у облраду

Голова Тростянецької райради Андрій Корж балотується до обласного депутатського корпусу від «Сили людей».

На минулих місцевих виборах тростянецький чиновник переміг від БПП «Солідарність». Цього разу «приклеївся» до «Сили людей». Про причини його походу в облраду залишається тільки здогадуватись, як і про те, чому він змінює політичні партії, як рукавички.

Отже, у декларації за 2019 рік Андрій Корж засвітив столичну нерухомість. Зокрема, володіє 50% квартири у Києві, яка вартує щонайменше 631 560 гривень. При цьому він орендує у Тростянці з 2007 року житловий будинок та там же має дві земельні ділянки. Записав також у своє користування ще дві ділянки, які знаходяться під об’єктом оренди.

У минулому році отримав 426795 грн. заробітної плати та ще 27540 грн. процентів. У банку зберігає 219252 гривень.

Ані машини, ані готівки чи іншого майна Андрій Корж, як виявилося, немає. Принаймні в декларації за 2019 рік.

Нагадаємо, що декілька років тому Корж «вляпався» у скандальну історію з тростянецьким журналістом за що «загримів» до антирейтингу Національної спілки журналістів України ворогів преси.

Потрапив до цього непочесного списку через те, що влаштував гоніння редактора місцевої газети «Новини Тростянеччини» Павла Зленка і домігся його звільнення.

Незважаючи на те, що районний суд Тростянця скасував рішення депутатів, визнаючи його незаконним, Корж наплював на нього і не забезпечив виконання.

4 листопада
3 листопада