Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

Трояндові крадії отримали покарання

Двох співмешканців, що поцупили трояндові кущі у дитячому парку «Казка», Ковпаківський районний суд Сум визнав винними у крадіжці.

Злочин був скоєний у ніч з 7 на 8 квітня цього року. Чоловік разом зі своєю співмешканкою на авто поверталися від знайомих. Коли їхали повз дитячий парк, у них виник умисел вкрасти троянди, які висаджені у парку. Машину зупинили на парковці, взявши із авто лопату та мішок, прийшли до пам`ятника Лушпі, де з квіткових клумб викопали 11 кущів чайно-гібридних троянд вартістю 1166 гривень, які належали Департаменту інфраструктури міста.

Обидва обвинувачені вину свою визнали, представниця Департаменту інфраструктури просила їх суворо не карати, бо троянди повернули.

У результаті суд засудив чоловіка до одного року обмеження волі, але з іспитовим строком (тобто якщо чоловік за рік не скоїть нового злочину, його звільнять від покарання).А жінці доведеться 200 годин попрацювати на громадських роботах. Плюс вони мають сплатити до бюджету 1307,52 грн. витрат на товарознавчу експертизу.

 

4 листопада
3 листопада