Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

Центром Сум розсікав п’яний водій: патрульні склали 5 адмінматеріалів

Вночі, на вулиці Покровській, екіпаж патрульних побачив автомобіль Opel Zafira, водій якого рухався їм назустріч без увімкненого ближнього світла фар у темну пору доби. Поїхавши за автівкою, інспектори зафіксували як керманич знову порушив ПДР, не виконавши вимогу дорожнього знаку, та зупинився.

У момент, коли патрульні підійшли до транспортного засобу, водій пересів на пасажирське сидіння та почав вдавати із себе пасажира. Та громадянин не врахував, що факт його «пересідання» зафіксував відеореєстратор зі службового автомобіля. Ба більше, очевидцем цієї події став і водій таксі, який стояв попереду.

30-річний керманич мав ознаки алкогольного сп’яніння. Ймовірно, саме тому він і обрав таку тактику поведінки. Огляд на стан сп’яніння він усе ж пройшов. Результат позитивний — 1, 21 проміле.

Крім того, що водій не мав водійського посвідчення, охоронці порядку виявили відсутність номерного знаку та механічні пошкодження переднього бампера. Ще кілька хвилин і патрульні поліцейські встановили, що чоловік, якого вони зупинили, причетний до вчинення ДТП.

Автопригода сталася 15 хвилин тому на перехресті вулиць 20 років Перемоги — Роменської — В’ячеслава Чорновола. Водій, керуючи автомобілем Opel Zafira, не вибравши безпечної швидкості та дистанції, здійснив наїзд на автомобіль ВАЗ-2106, керманич якого зупинився на заборонний сигнал світлофора. Зрозумівши, що учасник ДТП має ознаки алкогольного сп’яніння, водій автомобіля ВАЗ 2106-відразу ж зателефонував на лінію 102. У цей час інший учасник автопригоди вирішив швидко залишити місце події.

У результаті на чоловіка патрульні склали 5 адміністративних матеріалів:

?ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП;

?ст. 122–4 (Залишення місця скоєння ДТП) КУпАП;

?ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП;

?ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожнього знаку) КУпАП;

?ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

4 листопада
3 листопада