1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня

У Білопіллі мер самовільно зняв офіційний прапор міста і повісив вигаданий прапор Білорусі

Сьогодні, 20 серпня, мер Білопілля Юрій Зарко без погодження з депутатами міської ради зняв офіційний прапор міста і повісив вигаданий прапор Білорусі — біло-червоно-білий.  Про це міський голова відзвітував на своїй сторінці у Фейсбуці, процитувавши девіз білоруських протестувальників. До того ж, написав, що у піднятті стягу долучилися працівники мерії.

Такому самовільному рішенню міського голови обурилися депутати Білопілля. За словами Романа і Олексія Міллерів, це чергова забаганка мера задля самопіару.

«А де ви побачили тут отруту? Те що мер начхав на депутатів, не спросивши у них дозволу, тим самим перевищив власні повноваження? Чи те, що зняв прапор міста, не спросивши думки громади? Це на вашу думку правильно?
Якщо так, про яку правову європейську державу і місто може йти мова…» — написав Роман Міллєр у коментарях до публікації Юрія Зарка.

Цікаво, що у дискусії під постом міський голова Білопілля зізнався, що сьогодні проявив позицію як громадянин, а не мер, тож білопільці не зрозуміли, навіщо в такому разі було вплутувати в показову акцію ще й працівників міськради.

Джерело: debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада