Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

У Глухові до дитсадків прийматимуть не всіх дітей

Якщо один із батьків працює, то тоді дитина може розраховувати на відвідування дошкільного навчального закладу.

На засіданні комісії ТЕБ та НС 16 червня прийняли рішення, що дитячі садки може відвідувати більше вихованців. Присутні підтримали пропозицію начальника Глухівського відділу освіти Людмили Васянович дозволити відвідувати ДНЗ вихованцям, у яких працює хтось один з батьків.

Як зазначила вона, сьогодні наповнюваність у дошкільних закладах міста складає 20%. Це трохи більше 200 чоловік. За вимогами ж МОЗ, на період карантину дитсадки можуть вміщати 50% від загальної наповнюваності. Для того, щоб малечу прийняли у ДНЗ, треба надати довідку з місця роботи когось з батьків та медичну довідку дитини від сімейного лікаря.

Це рішення буде дійсним, якщо обласна комісія ТЕБ та НС не внесе якихось змін у послаблення карантину. Бо ж показники по захворюваності на коронавірус на Сумщині в останні дні зростали.

Крім цього, до обласної комісії від міської ради направлено звернення з проханням розглянути можливість роботи атракціонів на майданчиках під відкритим небом. Сумська комісія запланована на 17 червня. Питання оздоровчої кампанії також має вирішити область до 22 червня.

Джерело: nedelya.info

4 листопада
3 листопада