Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

У Глухові на стадіоні облаштовують місця для глядачів

На стадіоні ліцею-інтернату почали монтувати місця для сотні глядачів

Стадіон Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою завжди користувався попитом не тільки серед учнів закладу, а й спортсменів усього міста. Тут постійно проводяться різні змагання, проходять уроки фізкультури ліцеїстів, тренування вихованців ДЮСШ та місцевої футбольної команди. Там завжди чисто, викошено, вирівняно, але не було комфорту для вболівальників, та й самим спортсменам ніде було навіть рюкзак покласти.

  Вирішити цю проблему взявся ліцей-інтернат. Минулого року поставили чотири лавки, однак місць катастрофічно не вистачало. Як розповідає директорка закладу Ірина Терещенко, за шкільні кошти тут вирішили встановити майже справжні трибуни з окремим сидіннями на сотню глядачів. Вчителі фізкультури самі розробили проєкт, підрахували, скільки потрібно матеріалів та коштів. За власні кошти навіть купили перші сидіння. Зараз почалися монтажні роботи, вже забетонували десятка три опор, пробурено кілька ямок.
От тільки місцеві «активісти» вже знайшли альтернативне застосування ямкам під стовпці: примудрилися вщент заповнити їх порожніми пластиковими пляшками та іншим сміттям. Втім, директорка ліцею оптимістично дивиться на ситуацію.
– Ми обов’язково встановимо біля трибун кілька урн, зрештою, наша задача – навчити спортсменів і глядачів не смітити. Будемо сподіватись на совість та культуру наших відвідувачів і гостей. Впевнена, що все буде нормально. Пам’ятаєте, як років 10-15 тому мешканці сусідніх вулиць ходили навпростець через стадіон, але зараз бережуть місцеву перлину та намагаються не руйнувати покриття. Адже все це зроблено, в першу чергу, для наших дітей.

Джерело: nedelya.info

4 листопада
3 листопада