Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Глухові облаштували рекреаційну місцину

На вулиці Ентузіастів у Глухов,  буквально у кількох метрах від будинків, місцеві волонтери облаштували рекреаційну місцину. За словами однієї жінки, якраз на свято Хрещення Господнього вона серед лугу побачила джерельце. Воно пробивалось практично через сміття, через зарослі там нічого не було видно. Жінка сприйняла це як свого роду знак Божий, стала навідуватись до того фонтанчика. Яким же було її здивування, коли з часом стала помічати все нові і нові джерела. Вона почала там прибирати, розчищати, вигрібати.

Місцеві старожили почали згадувати, як їхні батьки говорили про Трьохсвятську церкву, яка була неподалік, про святу криницю. Почали брати там воду і нахвалювати її. Вже у березні там поставили Поклонного хреста, ініціативу людей підтримав архієпископ Конотопський і Глухівський Роман. Керуючий єпархією також благословив і молебень на другий день П’ятидесятниці, пише nedelya.info.

Зараз місце не пізнати: руками і стараннями кількох жінок у колишніх заростях розбиті квітники. Вони впевнені, що скоро тут буде райський куточок, куди за цілющою водою приїжджатимуть з усіх куточків Глухова.

Джерело: debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада