Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

У Глухові підтримають коштами місцевий водоканал

У Глухові для підтримки водоканалу виділять гроші.

 Члени виконкому схвалили проєкт міської цільової програми поповнення статутного капіталу Глухівського комунального виробничого управління водогінно-каналізаційного господарства на 2020 рік і винесли його на розгляд міськради. Орієнтовна сума фінансової підтримки складає 106 тис. грн. Одержані кошти підуть на відновлення сталої роботи КНС-2 по вул. Терещенків, 2 та на ремонт артезіанської свердловини у Сліпороді.
На сьогодні через дуже велику кількість опадів дощова вода разом із мулом, піском, дрібним сміттям і побутовими відходами майже заповнила накопичувальну ємність на КНС, там склалась аварійна ситуація. При обстеженні артезіанської свердловини у Сліпороді встановлено, що потужність насосного агрегату зменшилася на 56%, станція управління та автоматика в непрацездатному стані, відсутній лічильник води, що спричиняє перебої у постачанні та призводить до великих втрат енергії.
На послуги з механічного очищення накопичувальної ємності КНС-2 попередньо закладають 80 тис. грн. На матеріали й обладнання для ремонту артезіанської свердловини в Сліпороді – 26 тис. грн.

Джерело: nedelya.info

4 листопада
3 листопада