Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Глухові помер відомий педагог

Про це у Фейсбуці написала начальниця управління державної служби якості освіти в Сумській області Алла Рябуха.

«Щойно гірка звістка про непоправну втрату сколихнула мене особисто і моїх колег – пішла із життя Супранова Ніна Володимирівна, вчитель української мови та літератури, яка понад 40 років віддала навчанню та вихованню підростаючого покоління.

Відійшла у Вічність добра і щира людина. Світлий, добрий спомин про Ніну Володимирівну назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із нею, кого вона навчала.

Молодою, енергійною прийшла вона у колектив Глухівської школи- інтернат ім.М.І.Жужоми. Сьогодні ми згадуємо її як мудрого вчителя, який відкривав дітям невичерпну силу знань; класовода, який вчив розпізнавати добро і зло, радив бути співчутливим.

За роки своєї плідної діяльності Ніна Володимирівна виховала не одне покоління, розв’язала тисячі життєвих задач і рівнянь. Та раптом списався у руках учительки той шматочок шкільної крейди, без якого себе не уявляла, обірвалася ниточка життя…

Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світла пам’ять про Ніну Володимирівну вічно житиме у наших серцях», — написала Алла Рябуха.

https://www.facebook.com/rjabuxa/posts/3118081871574616
4 листопада
3 листопада