Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

У Глухові продають знаменитий маєток 1901 року побудови

18 червня на відомій онлайн-платформі «OLX» з’явилось оголошення про продаж поштово-телеграфної контори у Глухові, відомої більше як маєток Міклашевського.

“Нежитлова будівля з гаражем 921,4 кв.м. Сумська область, місто Глухів, пров. Поштовий, 4. Пам’ятка архітектурної спадщини. Рік побудови будівель – 1901. Зручне місце розташування, знаходиться в центральній частині міста. Розвинена інфраструктура. Поряд сквери, торговельні заклади, фінансові установи, кафе, заклади освіти. Технічний стан незадовільний. Потребує капітального ремонту.

Продаж відбувається шляхом проведення аукціону через систему “Прозорро”.
Дата аукціону: 02.07.2020
Стартова вартість: 1 886 618.40 грн.

Кваліфікований супровід на всіх етапах аукціону”, – зазначається на торгівельному сайті.

Нагадаємо, Будинок Міклашевського є пам’яткою архітектури та знаходиться у центрі міста. Фасад будівлі тривалий час, рік від року занепадав, руйнувався на очах. Науковий співробітник НЗ “Глухів” Олександр Мірошниченко взяв ініціативу у свої руки для того, щоб запобігти неминучого – врятувати будівлю історичного значення. Задля благої місії Олександр організував збір вторсировини, щоб назбирати засоби для перекриття даху пам`ятки. Багато глухівчан перейнялися ентузіазмом науковця, і охоче приносили до Будинку Міклашевського пляшки. І ось сьогодні будівлю виставили на аукціон. Відомо, що поштово-телеграфна контора належить “Укрпошті”.

Якою буде подальша доля будівлі історичного значення покаже час, пише ГлухівІнфо.

4 листопада
3 листопада