Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Глухові розпочнеться ремонт біля меморіального комплексу

Уже за тиждень біля Меморіального комплексу пам’яті глухівчан-учасників Великої Вітчизняної війни на площі Рудченка розпочнуть класти новеньку плитку. 13 липня завершився тендер на поточний ремонт майже 300 квадратних метрів покриття.

Підрядника, який виконуватиме роботи, шукали через «Прозоро». Свої пропозиції подали дві глухівські фірми. Меншу вартість запропонувало ТОВ «Глухівбуд» (власник Володимир Гриб), тож прогнозувалось, що він і стане переможцем. Однак, у процесі торгів з’ясувалася одна технічна деталь: учасник не надав всі необхідні документи. Тож перемога автоматично дісталася конкурентові – ТОВ «НОВБУД ГЛУХІВ», засновником якого є Олександр Негрій, пише Неделя.

«Ми за чесну і прозору конкуренцію. Добре, що роботи виконуватиме глухівська фірма. Це означає, що гроші у вигляді податків і зарплат залишаться в місті», – коментує профільний заступник Валерій Галустян.

Міському бюджету ремонт плиткового покриття обійдеться у 287 тис. грн. Із тендерної документації відома назва плитки – це буде модерн «Грейс» ТМ «Золотий мандарин». Роботи мають завершитися до 24 серпня.

4 листопада
3 листопада