19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

У Глухові відновилися міжрегіональні маршрути автобусів і запрацювали спортзали

З 1 червня у Глухові розпочали роботу заклади фізичної культури та спорту, спортивні зали і фітнес-центри. Також дозволено студентам відвідувати заняття в групах не більше 10 осіб та проходити професійно-практичну підготовку у закладах профосвіти. Випускники вишів зможуть отримати дипломи, а науковці публічно захистити дисертації.

Рішення про це з урахуванням вимог постанови Кабміну ухвалили на засіданні міської комісії ТЕБ та НС 29 травня.

З понеділка вийшли на довгоочікувані тренування вихованці ДЮСШ. Згідно рекомендацій спортсменам перед заняттями змірюють температуру. Для цього тренери школи використовують спеціальні додатки у смартфонах.  Тренування проводять на вулиці.

У «Мужності» до зали хлопці заходять у масках, але на занятті вправляються без них. Для скринінгу дітей та тренерів придбали пірометр, за 15 хвилин до занять провітрюють залу, опісля миють все з деззасобами. Є спеціальний куточок в душовій, де можна продезінфікувати руки.

«Спортсмени, які беруть участь у змаганнях, частково тренувалися дистанційно. Ми проводили заняття онлайн, але, звичайно, це не такі навантаження, які повинні бути. Тому поступово намагаємося втягнути спортсменів в тренувальний процес, щоб до осені вони могли увійти в форму – у середині вересня планується Чемпіонат України та відбір на Чемпіонат світу» – пояснює керівник військово-патріотичного клубу «Мужність» Кирило Ященко.

Поновив роботу інклюзивно-ресурсний центр. Його директор Ірина Коловоротна розповідає, що зараз працівники проводять огляд та комплексну оцінку дітей, які будуть йти на різні форми навчання.

Гарна новина для подорожуючих: з 2 червня почали курсувати автобуси на Харків та Київ. Щоправда, до столиці поки можна дістатися лише рейсом о 5:45. До речі, через щільну конкуренцію з «Блаблакаром», який став популярним під час карантину, ціна квитка впала майже на сотню – до 160 грн.

Дитячі садочки відкриють, коли там буде належний температурний режим. У приміщеннях – по 13-14 градусів, тоді як згідно санітарних норм дозволено працювати не менше як при 18.

В кінці тижня комісія має перевірити температуру у міських садочках ще раз і винести якесь рішення.

nedelya.info

 

4 листопада
3 листопада