25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня

У Глухові з’явились вакцини для щеплення дітей

У міському ЦПМСД з’явились вакцини для профілактичних щеплень дітей

  Деякі глухівчани, побоюючись підхопити коронавірус, ігнорують планові щеплення – і даремно, оскільки за пандемії ті набувають особливого значення. Саме імунопрофілактика мінімізує можливість тяжкого перебігу вакцинокерованих інфекцій.
Сьогодні Глухівський міський ЦПМСД має всі необхідні препарати для щеплень. Тож будьмо відповідальними щодо імунопрофілактики, захистимо себе і дітей від інфекційних захворювань.
Глухівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги здійснює все задля локалізації можливої інфекції. Хворих з підвищеною температурою та симптомами ГРВІ тут негайно відправляють до окремого кабінету. А для тих, кому роблять профілактичні щеплення, передбачені окремі маршрути. Щоб запобігти утворенню черг у кімнатах очікування, діти запрошуються на процедуру в певні години. Практикується і попередній запис на прийом до лікаря. Аби зайвий раз не піддавати дітей ризику, вакцинальні сесії поєднуються з плановими патронажними оглядами. Також є можливість за один візит ввести кілька вакцин.
Детальну інформацію можна отримати у вашого лікаря.

Джерело: nedelya.info

4 листопада
3 листопада