Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Глухові затримали гаражного крадія

В ході проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мототранспорт», що проходять на території області, поліцейські виявили 28-річного чоловіка, який спокусився на чужий мопед. Тепер за незаконне заволодіння транспортним засобом зловмиснику доведеться відповідати згідно Кримінального кодексу України.

Учора увечері до Глухівського відділу поліції надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що на території одного з гаражних кооперативів міста блукає підозрілий чоловік. Працівники поліції зафіксували повідомлення та негайно прибули на вказане місце.

Оглянувши місцевість навколо, поліцейські побачили, як невідомий намагається збити каменем замок із гаража. Розібравшись із цією проблемою, чоловік зайшов у приміщення, вивів звідти мопед та, прихопивши електродриль, покотив його у бік виїзду з кооперативу.

Поліцейські зупинили чоловіка та, з’ясувавши всі обставини події, доставили його до відділу поліції. Його дії кваліфікували за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Мопед вилучено та незабаром буде повернуто власнику.

4 листопада
3 листопада