Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

У Конотопі оперативно піймали грабіжника

Подія сталася вчора, близько 13:00, в м. Конотоп, неподалік залізничного вокзалу. Двадцятидев‘ятирічний конотопчанин відкрито відібрав у перехожого сумку з документами та особистими речами. Про пограбування до поліції повідомив сам потерпілий, 34-річий житель районного центру.

Прибувши на виклик, поліцейські опитали його та можливих свідків події, відпрацювали територію поблизу місця скоєння правопорушення та відновили хронологію та обставини того, що сталося.

Виявилося, що зловмисник разом зі своїм товаришем відпочивали неподалік, коли побачили, як з магазину неподалік вийшли продавчиня та відвідувач. Жінка вимагала від клієнта сплатити за товар, який той раніше брав у борг. Натомість чоловік пояснював, що у нього зараз просто немає грошей. Побачивши таку ситуацію, зловмисник вирішив втрутитися. Він підійшов до співрозмовників і став вимагати від громадянина негайної сплати боргу, при цьому і погрожував йому, і ображав. Між чоловіками виникла шарпанина, під час якої правопорушник вирвав із рук відвідувача крамниці сумку і пішов геть.

За словами самого потерпілого, у сумці знаходились документи, продукти харчування та особисті речі. Але залишитися невикритим молодику не вдалося — вже за кількасот метрів від місця події його знайшли і затримали правоохоронці.

«За фактом злочину наші співробітники відкрили кримінальне провадження, — коментує ситуацію Олександр Васильченко, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Конотопського відділу поліції. — Дії зловмисника слідчі кваліфікують за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж) та вирішують питання про повідомлення йому підозри у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу».
Слідчі дії тривають.

4 листопада
3 листопада