Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

У Конотопі перейменують військову частину

Щоб військова частина Т0330 Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України отримала нове ім’я, почесна назва «Конотопський» має пройти процедуру громадського обговорення.

Нову почесну назву «Конотопський» запропонували на загальних зборах особового складу, оскільки 36-й шляхо-відновлювальний полк створили, коли об’єднали та переформували три військові частини у Конотопі, передає konotop.city.

За словами Cергія Сахна, начальника відділення морально-психологічного забезпечення Конотопської військової частини Т0330, громадське обговорення — це один з етапів присвоєння почесного найменування. Цей процес є обов’язковим і визначений Законом України.

З початку свого створення, 1 квітня 2014 року, конотопські військовослужбовці беруть участь в антитерористичній операції та операції об’єднаних сил на Сході України.

Переважна більшість полку — це вихідці з Конотопа та району.

Майбутній статус підкреслить значення та внесок військовослужбовців у захист незалежності та суверенітету України. Ніяких матеріальних переваг чи пільг військовослужбовцям нове найменування не надасть.

Після громадських обговорень, сформують пропозиції до вищого керівництва, а кінцевим результатом проведеної роботи має бути Указ Президента України про присвоєння почесного найменування.

Пропозиції та зауваження стосовно присвоєння найменування кожен охочий може подати на електронну пошту vvrt0330@ukr.net або листом за адресою: Військова частина Т0330, вул. Клубна, 87, м. Конотоп, Сумська обл., 41600.

Повідомлення має обов’язково містити прізвище, ім’я, по батькові,адресу особи, яка подає пропозицію. Слід зазначити, що анонімні листи не будуть реєструватися і розглядатися.

Інформацію на розгляд можна подавати протягом місяця: до 24 жовтня 2020 року. Після опрацювання звернень інформацію оприлюднять на сайті Конотопської міської ради.

Джерело: 05447.com.ua

4 листопада
3 листопада