Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Конотопі правоохоронці вилучили метадон у наркозалежних

Отримавши оперативну інформацію про те, що двоє конотопчан можуть при собі мати заборонені речовини, правоохоронці вирішили її перевірити. І недаремно: під час поверхневої перевірки у чоловіка дільничні офіцери поліції виявили 80 пігулок у блістерах із написом «Метадон», а у його супутниці – 70 таких же пігулок. На запитання поліцейських вони відповіли, що отримали їх за рецептом у м. Київ, оскільки обоє наркозалежні і проходять лікування за допомогою цього засобу.

Проте законодавством заборонено отримувати та зберігати при собі таку кількість препарату. Поліцейським відомі схеми, коли зловмисники реєструються для проходження замісної терапії у кількох медичних закладах і в кожному з них отримують рецепти для придбання даного наркотичного засобу.

«Наразі всі виявлені пігулки вилучено та направлено на експертне дослідження у рамках відкритого за вказаним фактом кримінального провадження за ознаками ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», — коментує Олександр Васильченко, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Конотопського відділу поліції». Слідчі дії тривають.

Джерело http://debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада