Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

У Конотопі в ДТП постраждали четверо людей

Подія сталася вчора, 2 серня, близько 13:00, на перехресті вулиць Клубної та Успенсько-Троїцької міста Конотоп. У результаті зіткнення двох легковиків марки Богдан-211040  постраждали четверо осіб.

Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що за кермом обох автівок перебували конотопчани – чоловіки 33-х та 85-ти років. Ймовірною причиною автопригоди могло стати порушення правил дорожнього руху молодшим з водіїв: під час здійснення повороту ліворуч він не надав переваги у русі іншому автомобілю, який рухався прямо. В результаті ДТП цей чоловік та двоє його пасажирів, серед яких 30-річна вагітна жінка, отримали тілесні ушкодження. Вагітну госпіталізовано до Конотопської ЦРЛ для надання медичної допомоги та  подальшого спостереження. На лікарняному ліжку опинився й літній водій іншого легковика – із переломом нижньої кінцівки, травмами голови та грудної клітини пенсіонера доправлено до травматологічного відділення.

Наразі обидва транспортні засоби поміщенні на спецмайданчик Конотопського відділу поліції. Слідчі за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху) та розпочали досудове розслідування.

Правоохоронці знову застерігають водіїв бути гранично пильними та дисциплінованими на дорозі, й суворо дотримуватися Правил дорожнього руху.  Будьте уважні, та пам’ятайте, що дорога не пробачає легковажності та недбалості!

4 листопада
3 листопада