Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

У Конотопі знайшли машину-двійник із Запоріжжя

Чи впевнені ви у тому, що на вашу машину не накладуть арешт? Чи впевнені ви у тому, що, мешкаючи у Києві, не маєте машини-двійника у Запоріжжі чи Конотопі?

Лист читача, мешканця Запоріжжя до редакції ТСН.ua довів, що такі випадки не просто існують, а це масове явище. Чоловік має автомобіль, у якого, як виявилось, у Конотопі Сумської області є двійник. Про це постраждалий дізнався, коли його вже викликали до суду, після того, як поліція у Конотопі зупинила автівку-двійника, VIN-код якої не збігався із номером у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

“У Конотопі арештували авто-двійник мого автомобіля з підробленим свідоцтвом про реєстрацію, підробленим номером авто, але фактично авто та свідоцтво і номер (оригінали), перебувають у моєму розпорядженні. Було подано клопотання слідчого про арешт автомобіля-двійника. Суд задовольнив клопотання. Рішення суду не на мою користь, адже в ньому зазначені мої актуальні данні техпаспорту та реєстраційний номер авто. Хоча я надавав заперечення на клопотання слідчого, з проханням ідентифікувати авто-двійника за номером двигуна та кузова”, – розповів власник автомобіля із Запоріжжя.

У сервісному центрі МВС Сумської області ТСН.ua повідомили, що до них власник зазначеного транспортного засобу не звертався, а у базі є лише один автомобіль, зареєстрований у Запорізькій області. “До нашого регіонального сервісного центру ані власник, ані хтось інший не звертався. Будь-яка інформація стосовно зазначеного транспортного засобу у нас відсутня”, – заначили у регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС в Сумській області та додали, що, на жаль, інформації стосовно кількості автомобілів-двійників в України сервісні центри не мають.

За словами адвоката Сергія Мельниченка, таких випадків в Україні багато, і пов’язано це насамперед з тим, що власники завезених з-за кордону автівок, щоб не платити за розмитнення, шукають у базі автомобіль такої ж марки та кольору і просто підробляють номерні знаки і свідоцтво про реєстрацію.

Джерело: tsn.ua

4 листопада
3 листопада