Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Конотопському районі на аграрному підприємстві загинув чоловік

Подія сталася вчора, близько 12:00, в Конотопському районі. Там на одному із місцевих аграрних підприємств в результаті нещасного випадку загинув 29-річний конотопчанин.

Прибувши на виклик, правоохоронці ретельно оглянули місце події та дослідили службову документацію підприємства. І з’ясували, що того дня молодий чоловік, не маючи для цього відповідного дозволу, разом з іншими підсобними робочими ремонтував дах одного з ангарів. При цьому зазначені роботи на висоті, які, до того ж, відносяться до робіт із підвищеною небезпекою, проводилися без належного контролю з боку відповідальних службових осіб чи керівників підприємства. В якийсь момент чоловік провалився через напівзруйнований шиферний дах будівлі, впав із семиметрової висоти та загинув на місці події.

Наразі в рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України, призначено ряд судових експертиз, за результатами яких буде прийняте відповідне процесуальне рішення. Слідчі дії тривають.

 

4 листопада
3 листопада