Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня

У Кролевецькій ЦРЛ після річної перерви знову можуть робити кесареві розтини

Більше року, як у Кролевецькій ЦРЛ не робили кесаревих розтинів при ускладнених пологах чи за бажанням породіллі. Щоб отримати дану послугу, жінки району зверталися чи їх направляли до закладів охорони здоров‘я в Суми чи сусідні міста.

При цьому наша лікарня втрачала клієнтів, за яких наразі, за умови реформування галузі, виплачують у Національній службі здоров‘я кошти на утримання закладу і заробітну плату медичному персоналу.

Обмеження надання кваліфікованих послуг стала однією з причин закриття акушерсько-гінекологічного відділення, яке потім все ж залишили працювати. Нещодавно на роботу до лікарні прийшов досвідчений лікар акушер-гінеколог Ігор Станіславович Гузичко, який і очолив відділення.

З його приходом, гінекологія в районній лікарні запрацювала на повну потужність. Відтепер є можливість проводити планові гінекологічні операції, фізіологічні та партнерські пологи, кесареві розтини тощо. Також, лікар проводить і гінекологічну ультразвукову діагностику. Наразі, завдяки розширенню послуг у відділенні, на світ шляхом кесаревого розтину з‘явилося здорове немовля. І породілля, і дитина почуваються добре. Вони вже виписані з лікарні.

Джерело: 05453.com.ua

4 листопада
3 листопада