Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

У Кролевці скоєно розбійний напад на кандидата в депутати

Вчора ввечері, 24 жовтня,  невідомі зловмисники, передягнувшись у форму поліцейських, прийшли до одного з кандидатів в депутати Кролевецької міської ради додому. Вони запевнили чоловіка, що мають питання з приводу порушення виборчого законодавства. Таким чином злодії проникли в помешкання кролевчанина, де напали на його та дружину потерпілого, передає 05453.com.ua.

Піднявши гвалт та оборонявшись, одного зловмисника вдалося затримати. Це 40-річний не місцевий чоловік, який наразі знаходиться у поліції. Всього нападників було двоє – кремезні, дорослі чоловіки.

За даними поліції, нападники вимагали у потерпілих грошей і з виборами даний напад не пов’язаний. Потерпілі отримали значні травми і госпіталізовані до Кролевецької ЦРЛ.

У Кролевецькому відділенні поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4, ст. 187 “Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень”. Ведеться слідство.

4 листопада
3 листопада