Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Лебедині напали на пенсіонера з сокирою, вимагаючи грошей

Як з‘ясували правоохоронці, зловмисники, загрожуючи пенсіонеру сокирою, спочатку вимагали грошей. Однак згодом «вдовольнилися» старим непрацюючим мопедом.

За словами самого потерпілого, пізно уночі його розбудив стукіт у двері. Вийшовши у двір, побачив двох молодих людей. Погрожуючи сокирою, «незвані гості» спочатку вимагали гроші, і навіть кілька разів його вдарили. Однак коли впевнились, що у старого й справді коштів немає, забрали старенький мопед. До слова, у минулому цей двоколіснику у нього вже викрадали. Проте правоохоронці знайшли злодія, і повернули чоловіку розшуканий байк.

Отримавши інформацію про вчинення злочину, на виклик відразу виїхала слідчо-оперативна група Лебединского відділення поліції.

Поки слідчі та експерти оглядали місце події, оперативники по залишеному на землі сліду від протекторів шин мопеда дійшли просто до двору одного з нападників. Там же виявили і сам транспортний засіб.
Відтак, вирахувати особи нічних «візитерів» було справою часу.

Це виявились місцеві жителі, молоді люди віком 20-ти і 23-х років. Обидва раніше судимі, один з них — за скоєння крадіжки… цього ж самого мопеду.

Наразі в поліції розпочате кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.187 КК України «Розбій». Суд обрав юнакам міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Слідчі вже оголосили обом підозру у вчиненні злочину і перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших майнових злочинів. Досудове розслідування триває.

Джерело debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада