16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

У Лебедині оновлюють дорожні під’їзди до центру міста

Напевно, немає потреба зайвий раз розповідати про важливість хороших доріг для будь-якого міста. Всі чудово розуміють, що дороги мають особливе значення як для комфортного та зручного пересування громадян вулицями, так і для їхньої безпеки. А ще, ремонт дорожнього покриття це один з пріоритетних напрямків діяльності Лебединської міської ради.

Ремонти доріг в чотирьох різних частина міста вже завершилися. Вулиці Безимівка, Кобижча, Героїв Чорнобиля та Гастелло, в більшій чи меншій мірі, перевтілилися та отримали нову, якісну дорогу. На черзі вулиця Першогвардійська. Тендер по ремонту дорожнього покриття цієї вулиці двома ділянками проводився окремо. Його початкова вартість становила 2 612 573 грн, а завершились торги на сумі 1 599 900, що дозволило заощадити для міста близько мільйона гривень.

Підрядником, що зобов’язався виконати ремонтні роботи на вулиці Першогвардійській стало ТОВ “ГАДЯЧШЛЯХБУД”, що вже неодноразово працювало на теренах нашого міста й добре розуміє поставлені завдання та специфіку роботи. Протяжність відремонтованого відрізку дороги становить близько 450 метрів двома ділянками. Ці роботи доповнюють загальну картину масштабного ремонту вулиці, що почалася ще у 2019 році. Тепер, вулиця Першогвардійська, як одна з найбільших транспортних артерій Лебедина буде лише радувати мешканців і гостей нашого міста.

Ремонт саме цієї ділянки дороги є надзвичайно важливим ще й з уваги на факт, що мешканці мікрорайону Губчине, котрі раніше не мали належних умов для пересування, зараз мають можливість швидко та зручно доїхати до центру міста за лічені хвилини. Окрім цього, новеньку дорогу, обов’язково, оцінять ті, хто полюбляє виїжджати на природу до с. Курган чи Михайлівка або в силу інших причин користуються цією дорогою. Відтепер, в’їжджаючи на територію міста водії не будуть боятися за свої авто.

4 листопада
3 листопада