Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У мерії Сум обговорили питання включення води в новобудові по вулиці Івана Сірка

Міський голова Олександр Лисенко обговорив із генеральним директором ТОВ «БВКК «Федорченко» Віктором Федорченком та інвесторами будівництва житлового будинку № 34/2 по вул. Івана Сірка питання під’єднання будівлі до системи централізованого водопостачання.

На зустрічі були присутні директор департаменту інфраструктури міста Олександр Журба, начальник правового управління Олег Чайченко, директор КП «Міськводоканал» Анатолій Сагач, начальник управління державного архітектурно-будівельного контролю Анатолій Довбня.

Як зазначили посадовці, головна причина відсутності води в новобудові – те, що вона не введена в експлуатацію. Анатолій Добвня повідомив, що ще в грудні управління інформувало ТОВ «БВКК «Федорченко» про необхідність усунення допущених порушень будівельних норм, але реагування не послідувало.

Міський голова Олександр Лисенко зауважив, що розуміє прагнення інвесторів якомога швидше заселитись до будинку, тож, готовий до діалогу з усіма сторонами та до вирішення питання в правовому полі.

Наостанок зустрічі сторони домовились про те, що ТОВ «БВКК «Федорченко» дає гарантію щодо введення об’єкту в експлуатацію в найкоротші терміни, а також здійснення в тижневий термін відповідних технічних процедур щодо підготовки внутрішніх мереж до подачі води.

4 листопада
3 листопада