25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

У приймальні нардепа Тетяни Скрипки зробили більше 800 щеплень від COVID-19

У громадській приймальні народного депутата Тетяни Скрипки, де два місяці тому було відкрито пункт вакцинації, понад 800 сумчан зробили щеплення від коронавірусу. Про це парламентарка повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці, зауваживши, що чимало відвідувачів залишили звернення, які будуть розглянуті.

“✳У свою чергу напередодні новорічних свят провела останній прийом громадян у 2021 році👇
1️⃣❓Багатодітна мати, що виховує чотирьох дітей, з яких одна дитина має інвалідність, не може стати у житлову чергу. Крім того жінка переймається питанням дошкільної освіти малечі з вадами здоров’я.
✅Було надано рекомендації щодо користування послугами інклюзивно-ресурсного центру, та допомогу з підготовки та подачі документів для квартирного обліку.
2️⃣❓Адміністрація ДНЗ № 32 «Ластівка» просить підтримки у вирішенні питання заміни вікон та закупівлі обладнання для харчоблоку. Є потреба у комплексній термомодернізації.
✅Обговорили необхідність замовлення проектно-кошторисної документації для формування пропозицій по фінансуванню таких робіт в рамках бюджетних програм, та необхідність участі у відборі проектів, що будуть фінансуватися за рахунок нової субвенції на модернізацію харчоблоків, закладеної у Державному бюджеті на 2022 рік.
3️⃣❓Сумчанка не може вирішити питання щодо спільного виховання дітей із колишнім чоловіком.
✅Звернули увагу заявниці на можливість застосування медіації, як позасудової процедури врегулювання конфлікту. Хоча Закон «Про медіацію» прийнято лише в минулому місяці, вже є спеціалісти, які допоможуть вирішити конфлікт так, аби насамперед були дотримані права та інтереси дітей.
4️⃣❓Директорка Сумського фахового коледжу СНАУ підіймає питання матеріально-технічного забезпечення навчального процесу, створення умов безбар’єрності для учнів коледжу, налагодження системи пожежної безпеки в закладі.
✅ Нове керівництво закладу має план розвитку коледжу, та бажання отримати ліцензії на підготовку фахівців за новими спеціальностями. Впевнена, що у директорки все вийде, зі свого боку обіцяю підтримку та допомогу.
👨‍🎓Справжнім сюрпризом для мене став візит учнів Сумської спеціальної школи № 30 «Унікум», які завітали до приймальні із запрошенням на благодійну фотовиставку «Я бачу світ», що розміщена в Сумській обласній дитячій лікарні. Завдяки гостям я ознайомилася із книгою «Олександр Заступник Сумський», легендою, що присвячена герою Олександру Аніщенку, отримала у подарунок унікальний твір-молитву, виконаний в неповторній каліграфічній техніці. А ще почула талановите виконання гуморесок і твору Ліни Костенко.
🎄Дякую дітям, їхнім батькам і педагогам за тепло, щирість, неймовірний вечір і святковий настрій!” – написала Тетяна Скрипка.

Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и в помещении)

4 листопада
3 листопада