Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

У приміщеннях НАЗК, які ремонтує «АМК РЕМ-БУД», звели нові стіни та проклали електричні мережі

Фахівці компанії продовжують виконувати капремонт першого та четвертого поверхів офісного приміщення однієї з ключових структур у системі антикорупційної політики країни – Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) у Києві.

Ремонтні роботи на об’єкті продовжується щоденно. Близько тридцяти спеціалістів працюють над створенням комфортних умов для роботи співробітників НАЗК, у тому числі й для закордонних гостей, які відвідуватимуть його.

Як і очікувалося, після завершення демонтажу, працівники «АМК РЕМ-БУД» працювали над стяжкою підлоги, монтували та шпаклювали нові стіни, прокладали електричні мережі, а також трубопроводи для майбутньої вентиляційної системи. Наразі вони готують стелю до подальших ремонтних робіт.

Команда «АМК РЕМ-БУД» працює якісно та виконує усі заплановані етапи реконструкції на об’єкті. Та найголовніше, що у роботі застосовують тільки перевірені технології та якісні матеріали.

«АМК РЕМ-БУД» цінує довіру державних органів влади та докладе всіх зусиль, щоб створені після ремонту умови в офісному приміщенні Національного агентства з питань запобігання корупції справили позитивне враження на європейських партнерів і сприяли підвищенню продуктивності співробітників відомства.

4 листопада
3 листопада