Вчора
15 травня
13 травня
11 травня
7 травня
6 травня
1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня

У Путивлі поліцейський погрожував жінці зброєю

На Сумщині патрульний поліцейський погрожував пістолетом жінкам з дитиною. Причина – за півтори години до того вони зайшли в продуктовий магазин без масок.

Відео опублікували в групі ФБ «.

«Це сталось у місті Путивль. Дорогою до наметового містечка туристки зайшли в АТБ без масок. На зауваження продавчині – повернулися до машини та зайшли повторно вже у засобах захисту. На місці були поліцейські, які провели з ними бесіду.

Через півтори години ті ж правоохоронці впіймали жінок на вулиці та почали вимагати підписати протокол про адміністративне правопорушення, наголошуючи на необхідності йти у відділок.

«Зловмисниці» сіли в машину, щоб забрати паспорти. А потім вирішили поїхати з місця. Поліцейські почали кидатись на машину, а один із них дістав пістолет. Під дулом пістолета жінок змусили вийти з машини з метою притягнення до адмінвідповідальності за відсутність масок.

Був складений адмінпротокол. Жінкам загрожує до 17 тис. грн штрафу. А чи складуть протокол на поліцейських, які, схоже, перевищили свої службові обов’язки? Відповідь пишіть у коментарі» — написали у спільноті.

Ми звернулися до патрульної поліції за коментарями і нам пояснили, що на відео працівник ГУНП, а не патрульної поліції. Відповідно тепер ми звернулися за коментарями до ГУНП. Чекаємо на версію поліції.

На Сумщині патрульний поліцейський погрожував пістолетом жінкам з дитиною. Причина – за півтори години до того вони зайшли в продуктовий магазин без масок.Це сталось у місті Путивль. Дорогою до наметового містечка туристки зайшли в АТБ без масок. На зауваження продавчині – повернулися до машини та зайшли повторно вже у засобах захисту. На місці були поліцейські, які провели з ними бесіду.Через півтори години ті ж правоохоронці впіймали жінок на вулиці та почали вимагати підписати протокол про адміністративне правопорушення, наголошуючи на необхідності йти у відділок. «Зловмисниці» сіли в машину, щоб забрати паспорти. А потім вирішили поїхати з місця. Поліцейські почали кидатись на машину, а один із них дістав пістолет. Під дулом пістолета жінок змусили вийти з машини з метою притягнення до адмінвідповідальності за відсутність масок. Був складений адмінпротокол. Жінкам загрожує до 17 тис. грн штрафу. А чи складуть протокол на поліцейських, які, схоже, перевищили свої службові обов’язки? Відповідь пишіть у коментарі.

Опубліковано Стоп корупції Вівторок, 1 вересня 2020 р.

Джерело: odindoma.sumy.ua

4 листопада
3 листопада