Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

У річку Боромля зливають каналізаційні стоки. До чого тут мер Тростянця?

У Тростянецькому районі річку Боромля незаконно забруднюють каналізаційними стоками. Місцеві жителі знайшли потенційні місця скидів нечистот.

Ані екології чи найменшої зацікавленості з боку місцевої влади. Люди припускають, що це почалося після «облагородження» прибережної зони Боромлі, ініціатором якої виступив мер Тростянецької ОТГ Юрій Бова. Йдеться про встановлення дерев’яних альтанок, розчищення пляжу, у тому числі й проведення толок, які організовували партійці Бови.

«На р. Боромля люди купаються в “нечистотах”? Нещодавно, після встановлення “бєсєдок” на р. Боромля й розчищення пляжу, злі язики почали казати, що туди зливаються нечистоти, але хто ж повірить, то все брехні. А сьогодні прислали відео і там продемонстровано місце і самі каналізаційні стоки перед пляжем. Ну, купайтеся, як то кажуть, на здоров’я ;), відпочивайте на славу! Цікаво, а реакція на це з боку влади буде?», – повідомив про тривожну новину у Фейсбуці Олександр Глінський.

Зазначимо, що без відома мера-улюбленця Юрія Бови, провернути такі речі непомітно точно не можливо. Відтак виходить, що саме мер, який й організовував постійні толоки на Боромлі, забруднює річку або ж це відбувається з його безпосереднього одобрення?.. У будь-якому випадку, якщо це не зупинити, то найближчим часом проблема переросте у справжню екологічну катастрофу.

 

На р. Боромля люди купаються в "нечистотах"? Нещодавно, після встановлення "бєсєдок" на р. Боромля й розчищення пляжу,…

Опубліковано Olexandr Glinsky Понеділок, 12 жовтня 2020 р.

4 листопада
3 листопада