Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

У «Романтиці» відкрили обрядову залу для весіль

У Сумах в МЦ «Романтика»  відкрили зал для проведення урочистих весільних церемоній.
«Сучасна локація дозволить організувати святкову атмосферу весілля, як в традиційному стилі, так і за бажанням наречених. Маючи вагомий досвід та позитивний результат у співпраці з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо надання комфортних послуг, ми вбачаємо найголовніше – створення сервісів, чутливих до потреб громадян. За бажанням молодят ми облаштовували найнеочікуваніші місця для проведення весільних церемоній. Наприклад, одруження відбувалися у серці міста – на Альтанці, у приміщенні Сумської філармонії, міського музею та навіть у торговельно-розважальному центрі «Мануфактура». Відтак, оновлена ошатна зала стане місцем, де відбуватимуться найважливіші події у житті сумчан», – зазначила під час відкриття обрядової зали Ірина Свистун, очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).
Очільниця додала, що з початку року на Сумщині фахівці органів державної реєстрації актів цивільного стану засвідчили стосунки майже 3 тисяч пар, що на третину менше ніж за аналогічний період минулого року. Таке положення справ пояснюється карантинтом, введеним через коронавірусну інфекцію. Однак, попри пандемію, народжуваність в області не знизилась. З початку 2020 року у Сумському регіоні на світ з’явилося понад 5 тисяч малюків. Так, показник народження на тому ж самому рівні, як і торік.
Усі протиепідемічні заходи в установі дотримуються, зокрема у приміщеннях проводиться дезінфекція, кварцування, працівники забезпечені засобами індивідуального захисту.
До привітань молодят долучилися заступник голови Сумської облдержадміністрації Віталій Максименко та міський голова Олександр Лисенко. Представники влади підкреслили, що оновлена будівля стане своєрідною перлиною дозвілля молоді.
4 листопада
3 листопада