Вчора
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня

У розшуку аферисти, які видурили у двох жінок майже 87 000 гривень

Жертвою зловмисників стали жительки обласного центру та Сумського району. Жінки передали невідомим всі свої заощадження, нібито на лікування родича, проте згодом з’ясували, що потрапили у шахрайську пастку й одразу повідомили про злочин до поліції.

У першому випадку жертвою зловмисників стала 68-річна сумчанка. Правоохоронцям, які прибули на виклик, потерпіла розповіла, що їй на стаціонарний телефон подзвонив невідомий. Чоловік повідомив, що її син терміново потребує грошей на лікування, тому вона повинна негайно зібрати якомога більшу суму коштів та передати їх кур’єру, який прийде до неї додому. Налякана жінка чітко виконала всі вказівки свого телефонного співрозмовника та передала псевдо-кур’єру грошові кошти у сумі 2 000 доларів США.

У подібну шахрайську пастку потрапила й 91-річна жителька смт. Хотінь. Бабуся повірила незнайомим телефонним співрозмовникам та віддала на лікування сина 30 000 гривень.

За даними фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до трьох років.

джерело http://debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада