Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

У Шостці діти, які знаходяться на самоізоляції, продовжують відвідувати позашкільні заклади освіти

Днями Лабораторний Центр оприлюднив інформацію про те, що у двох дітей Шостки виявили коронавірус. У зв’язку з цим два класи відправили на самоізоляцію. Під час апаратної наради Шосткинської міської ради розповіли подробиці цього випадку.

За словами начальниці управління освіти Наталії Сергейко, учні двох класів, які вимушені були піти на самоізоляцію через хворобу двох своїх однокласників на коронавірус, зараз займаються дистанційно. Натомість начальник відділу культури Ігор Фатун розповів – попри те, що діти знаходяться на самоізоляції, вони продовжують відвідувати позашкільні заклади освіти, що є неприпустимим з точки зору карантинних правил.

«У мене прохання до оперативних служб, які відслідковують хворих на коронавірус – попереджувати дітей, які, перебуваючи на самоізоляції, приходять до закладів позашкільної освіти та до музичних шкіл, оскільки цим вони наражають на небезпеку оточуючих їх людей», – додав керівник.

На думку директорки Шосткинської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості Людмили Кошик, якщо діти знаходяться на самоізоляції, то і їх батьки теж повинні піти на карантин. «Якщо батьки перебувають на обліку у Центрі зайнятості, на період самоізоляції дітей вони не повинні відвідувати нашу установу. Їм треба зателефонувати до нас та поставити до відома консультанта, що дитина знаходиться на карантині», – наголосила вона.

Джерело: shostkanews.city

4 листопада
3 листопада