Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

У Шостці домають над побудовою льодового майданчику

Під час засідання Офісу розвитку громад була озвучена ідея міської влади побудувати у Шостці льодовий майданчик зі штучним покриттям. Можливе місце розміщення – біля головної ялинки.

«Не буде захисного даху. Він буде відкритий весною осінью та взимку. Вже є домовленості з певними підрядниками. Це досвідчені люди, які встановлювали майданчики в нашому обласному центрі», — розповіла секретар Шосткинської міськради Олена Чанцева-Коваленко.

Натомість тренер з хокею Ігор Яковенко запропонував зробити льодовий майданчик на стадіоні «Свема»: тоді він буде не тільки для розваг, а й для занять спортом, пише shostkanews.city.

«Я бачу цей майданчик на стадіоні «Свема», бо там є всі комунікації: вода, каналізація,освітлення. Тобто вже не треба буде думати як його «тягнути». Там є роздягальні», — зазначив тренер.

На його думку, окупність майданчику можна забезпечити за допомогою прокату ковзанів: «Ми ж бачимо скільки людей приходить кататись на ковзанах. Можна зробити там таку інфраструктуру: музику, світло, буфет, туалет. Я думаю люди підуть і це буде одна з точок відпочинку «.

Побудова льодового майданчику може обійтись близько у 8 млн грн. Наразі розмірковують, де взяти ці кошти.

«Якби все це було не за кошт місцевого бюджету, тому що там суми баснословні. Пропозицій до нас надходить дуже багато , але ціни – мільйони…», — зазначила заступник міського голови Ніна Сиваєва.

4 листопада
3 листопада