12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

У Шостці хуліганив пенсіонер

У Шостці оштрафували пенсіонера, який жбурлявся камінням у маршрутку. Шосткинський міськрайонний суд визнав пенсіонера винним у хуліганстві, яке той вчинив, аби помститися водієві маршрутки.

Події, про які йдеться у вироку, відбувалися у липні минулого року. Пенсіонер на зупинці біля «Універмагу» у Шостці чекав маршрутку сполученням Шостка-село Собичеве. Близько 18.30 на зупинку під’їхала «Рута», але пенсіонера не забрала та поїхала далі по маршруту. Розгнівавшись на водія, пенсіонер вирішив йому помститися. Він сів у першу-ліпшу маршрутку, доїхав до кінцевої зупинки, звідки рушив пішки у напрямку свого села. Дорогою він побачив, як повертається маршрутне таксі, водій якого відмовився його забирати. Пенсіонер підняв з узбіччя камінь і кинув його у маршрутку, влучивши у лобове скло. Від цього на склі утворилися тріщини.

Суд визнав пенсіонера винним у хуліганстві, призначив йому покарання у вигляді штрафу 10,2 тисячі гривень, а також стягнув на користь власника маршрутки 10,9 тисяч гривень (4,4 тис матеріальної шкоди, 1,5 тис моральної та 5 тис витрат підприємця на правову допомогу).

Окрім цього, на користь держави суд стягнув з пенсіонера 1,25 тис грн витрат на проведення експертизи. Загалом пенсіонеру доведеться сплатити понад 22 тис грн.

debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада