Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

У Шостці на гарячому піймали серійного злочинця

На спецлінію «102» вночі зателефонував 45-річний житель Шостки. Чоловік повідомив, що до подвір’я його літньої матері проникли невідомі і намагаються скоїти крадіжку. Оперативно прибувши за вказаною адресою, правоохоронці застали на місці події двох чоловіків. Для з’ясування всіх обставин їх доставили до відділу поліції.

«Чоловікам 38 та 36 років, вони місцеві. На момент затримання вони вже встигли перенести на сусідське нежиле подвір’ї бетономішалку, — розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Потім повернулися назад, аби забрати з двору пенсіонерки ще й садову тачку та електродроти. В цей час їх і побачили наші співробітники».

Відомо, що відносно молодшого з чоловіків раніше вже були відкриті кримінальні провадження за крадіжки майна. Так, останнього підозрюють у викраденні сумочки з мобільним телефоном, яку 11-річна дівчинка залишила без нагляду поряд з міським скейтпарком. Також на його «рахунку» крадіжка сумки з документами, яку власник залишив на кілька хвилин на своєму мопеді поблизу багатоповерхівки, та викрадення шоколаду з крамниці.

Наразі 36-річний житель Шостки знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Відносно нього відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 та 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Ступінь причетності іншого чоловіка до скоєної крадіжки встановлюють слідчі.

4 листопада
3 листопада