Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

У Шостці патрульні зупинили п’яного байкера без документів

Вчора під час патрулювання Шостки співробітники у складі групи реагування патрульної поліції помітили водія мотоциклу «Мустанг», який рухався без захисного шолома. Правоохоронці чоловіка зупинили.
Виявилось, що 51-річний житель одного з сіл Шосткинського району ще й перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння. Будь-яких документів на право керування транспортними засобами та на мототранспорт у чоловіка теж не було.

Останній пояснив поліцейським, що випив лише пляшку пива, а документи забув вдома.
Наразі мотоцикл чоловіка поміщено на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів Шосткинського відділу поліції.

Відносно правопорушника правоохоронці склали адміністративну постанову. За скоєне чоловіку загрожує штраф у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

У рамках комплексних цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мотоцикл, поліцейські Шостки вже притягли до адміністративної відповідальності 44 водія мотобайків за порушення ними правил дорожнього руху, троє з яких керували мототранспортом в стані алкогольного сп’яніння.

4 листопада
3 листопада